Gothenburg, here we come!

Om knappt 40 min så bär det av mot Göteborg!
 
Vi ska först gå på stan en liten stund, sedan äta kvällsmat, inflyttningsfest hos en Varberg-boy och sedan bär det vidare till Berså! Kommer säkert bli jättekul :D
 

My sweet littlesister!

Fick en förfrågan om att länka till min lillsysters blogg, kan jag absolut göra! :)
 
Press on the heart
 
 
 
 

Shopping de vendredi

Blev en snabbis ner på stan, fick faktiskt fixat mitt gymkort! :D Så från och med nästa måndag blir det träning för min del.
 
Fick köpt ett nagelstärkande nagellack (love it!) och ett vitt.
Det vita kommer från Isadora, kostar 69 kr och är till för att göra naglarna vita, min tippar har en dålig vana att bli lite missfärgade eller helt enkelt inte vita så denna passar mina naglar jättebra!
Sedan kommer vi till min räddare i nöden: Miracle Nails, super nagelförstärkare! Serriöst, detta nagellack räddare faktiskt mig. Jag har alltid velat ha långa, fina naglar som är målade i fransk manikyr. Mina naglar har alltid varit väldigt korta eftersom jag har haft den dåliga vanan att vara och pilla på dom, dom flisar sig då väldigt lätt och blir väldigt mjuka. Så rekommenderar start detta nagellack! Den kostar 100 kr på kicks.
 
 
 
 
 

Congratuations my dear friend!

Måste göra ett grattis-inlägg till min fina vän Jennifer!
 
Gud vad roligt! Jag är jätteglad för din skull, you deserve only the best honey! ♥
 


BTW, vi får nog ta och uppdatera dessa bilderna, fick gå tillbaka till förra hösten för att hitta bilder på oss två...

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

Sitter och lyssnar på underbara Kent såhär på morgonen, ledig alla fredagar ju så mitt liv är inte så jobbigt just nu..
 
Om en liten stund ska jag sätta på Sex and the city och börja göra mig iordning för dagen, sedan väntar en trip ner till stan med min mama! Sen måste jag hem och plugga lite -.- Eftersom jag är borta hela helgen så måste jag verkligen göra engelskan åtminsone idag.
 
Vad händer i helgen då? JO, i eftermiddag åker jag upp med de finaste jag vet upp till Göteborg för inflyttningsfest och sedan vidare till Berså. På lördag kommer mitt hjärta upp och så ska vi ha det mysigt, sova i hans syster lägenhet tills på söndag :) Ser verkligen fram emot denna helgen!
 
Gissar att ni inte vill se mig just nu så slänger in en söt bild på den bästa vännen i hela världen, vacker är hennes andranamn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kul att veta om min syster..

Om ni läser hennes senaste blogginlägg så kan det vara kul att veta att hon skrev det... sittandes på toaletten! See yaa!


I'm tired of this shit, I can't do this anymore

Poetisk rubrik blev det idag, trevligt!
 
En utslagen Rebecca sitter just nu i soffan i det minst hon kunde hitta att sätta på sig.. Och idag är det inte den vanliga tröttheten, inte den där varit-i-skolan-en-hel-dag-och-haft-skit-tråkiga-lektioner-och-ätit-äcklig-mat-trötthet, utan idag-har-jag-gått-hemmifrån-mig-ner-till-rosenfred-till-ps-och-sedan-hemigen-trött! Så nu ska jag sätta mig och äta lite, och sedan blir det ut med daddy and the car! Så om ni tänkte vandra omkring borta vid industriområdet i Varberg idag så tycker jag nästan att ni ska tänka om...
 
Avudsjuk storasyster vars lillasyster idag fick sina sminkborstar från sin skola...

Fergie

 

Goodbye my lover, goodbye my friend

Om det är någon som kan få mig att gråta med sin underbara musik så är det James Blunt, kan ibland bryta ihop under min skönsång till Goodbye my lover...
 
Lägger just nu in alla mina bilder från mobilen till datorn, bara 1407 kvar nu... Men måste berätta den underbara nyheten! Jag kan starta bilen nu! :D Eller ja starta och starta, hur jävla svårt kan det vara att starta bilen? Men jag menar ju såklart det här med att komma framåt, jag förstår samspelet nu mellan kopplingen och gasen nu! Fick faktiskt 100 kr och hur många plommon som helst av min farmor för att jag vart så duktig!
 
Glad tjej som nyss klarat sin största farhåga och därmed förtjänat en hundring!


Systrarna Svensson

Dom är charmiga dom små tjejorna!
 

Söt Jenny blev på den sista bilden juuu§



Macbook Pro!

Äntligen kom dagen som vi alla har väntat på, den 29 augusti kommer hedanefter att bli known for being the day that justice won: dagen då 10ESB fick sina macbooks!
 
ÄLSKAR DEN! Jag har fått öva mig ett år på pappas stora macbook och tycker mycket bättre om apple än pc, jättefin är den! Det känns liiiite bra att få en bättre dator än lillasyster också (hon fick air förra veckan, jag fick pro) också ;)
 
Glad girl


August 29

Springer iväg till skolan om en halvtimme, där väntar en svenskalektion och en mattelektion (hoppas att alla ber för mig nu så att jag överlever den lektionen, och kanske tillochmed förstår vad läraren SÄGER!)
I eftermiddag så är det datorutdelning, vilket jag och min klass har väntat på i ett år (faktiskt en aning irriterade när en i min förra klass som fick en MacBook förra året (ja, min skola är lite orättvis) klagade för att ettorna och vi får bättre macbooks...) så det ska bli jättekul! :) 


Summer, I'll miss you

Kommer nog sakna sommaren litegrann nu när vi går emot hösten, även om det betyder att vi närmar oss julen med STORM STEG! :D

Summer, I'll miss you


Sexy red lips

Black casual

 
Skjorta - lagarconne.com / Sko - Prime Boots / Shorts - generalpants.com.au / Lippstick- Giorgio Armani / Solglasögon - ebay.com

Moving on

Tjooo baloooo!
 
Sitter i min one piece och tittar på regnet :) fan vad mysigt det kan va och plugga när det regnar.. När det blir ännu mörkare så ska jag köpa tusen ljus och tända alla på samma gång!
Iaf, äckligt lång teoretisk dag idag... 4 lektioner, engelska svenska kulturhistoria och matte är faktiskt ganska fy skam! Har börjat med matte C idag, skjut mig.. Nejmen detta kommer bli extremt svårt, tur att jag har smarta kompisar som kan hjälpa mig! :)
 
Söt-tjej-i-one-piece-pluggar-äckel-matte-c.se

Tagga Ayia fucking Napa 2013

NU JÄVLAR!

Nu ska jag fan bli fit! Jag och Fanny ska träna som små fnatt och bli tajta inför Ayia Napa nästa år :)
Skorna är jättefint! Jag köpte som på sportamore.se för 699 kr, nedsatta från 1299 kr så det var skitbra! :) Rosa och fina är dom med!


Black & plum

New york by day

 
Stickad tröja - Gina tricot / Skinnyjeans - topshop.com / Boots - nlyscandinavia.com / Väska - net-a-porter.com / Nagellack  - Chanel / Solglasögon - Ray Ban

Tanning

En kort liten engelskalektion, ingen samhällskunskap och en franskalektion som börjar nästa vecka; så såg min måndag i skolan ut!
Stack ner till stan en snabbis och solade en tjugo-minutare, nu ska jag bara sitta och vänta till pappa kommer hem vid 5 så ska vi ut och övningskört :) gick extremt dåligt igår, det där med dragläge och att starta bilen är inte min grej...


Relaxed fall

casual fall

 
Top - top shop / Skinnyjeans - net-a-porter.com / Shoes - Jeffery Campbell / Nailpolish - Chanel / Hairbun - pinterest.com

You're just somebody that I used to know

Sitter med en ansiktsmask i facet nu, fint ska det va! Senare bär det ut för att övningsköra, hoppas det går lika bra som förra gången (för att vara min tredje gång så gick det riktigt bra faktiskt)
Imon är det skola igen, men eftersom min franska inte börjar förrens nästa vecka och jag inte har samhällskunskap (hade det när jag gick samhäll, första året) så har jag bara engelska kl 08.10-09-20 så det är nice! :)
 

Syster-yster!

Liiiika? En skitsminkad och en helt naturell :)
 

Raspberry & strawberry

My new life inwolves smoothies! :D
En kompis gör alltid massa goda smoothies så tänkte sno ett par recept ifrån hennes blogg, när jag har testat någon så länkar jag till hennes blogg, LOVAR! :)

Recept (simple):
Frysta jordgubbar
Frysta hallon
Pyttelite vatten (blandas tillsammans med bären)
Vaniljyoughurt


I don't think this is my thing

Sitter och försöker mig på att göra kräftskivehatt, vilket går sådär... Får nog springa in på Coop sen och fixa en som är bra nog att synas in public.


Welcome to my silly life

Uppe med tuppen idag! (lite pinsamt bara att jag först stavade uppe med ö... borde kanske ha sovit vidare?)
 
Vaknade hemma hos pojkvännen kl 9, and that's early for ms. Rebecca Maria Iréne... Men denna dag kommer bli händelserik! Först blir det övningskörningsrundan no. 4, sen ska jag börja göra mig iordning för att kl 6 åka till Läjet där det vankas kräftskiva (eller för mig; Västerbottenostspaj-skiva...) hemma hos Emelie! :)
 
Bilder från förra årets kräftskiva!

Jealous girl...

Lillasyster kom hem med en ny dator idag, hon fick en MacBook air från sin nya skola (vilken hon får behålla helt gratis när hon går ut...) Så nu sitter jag och längtar tills på onsdag då vi får våra prooooo! :D Love it...
 

It's time that I belive in, home is where you are

Lediga fredagar, det är något jag ser fram emot detta året!
 
Ska snart dra ner till stan med mamsen, sen ska jag nog ner igen med fanny ;) Inga pengar men kan ju vara kul att titta endå.. eller?
 
Jobbelijobb...

Easytone

Beställde ett par träningsskor nu ikväll (jag har inte köpt träningsskor sen 7an.. kände att det kanske var dags nu! ;))
 
Fick bli ett par Easytone från Reebok! Fanny rekommenderar, jag köper! Taggade inför årets träning!
 
Älskar färgen!


I'll let you know when it comes

Hemma från en extremt slapp dag!
Ärligt talat, hade typ 40 min lektion sammanlagt +en jävla lång väntan på SYV... 50 jävla minuter satt jag där ute för att få svaret att hon inte kunde göra något åt det... Kul. Får springa runt i lärarrummet nästa vecka istället, har varit väldigt ansvarsfull nu och letat efter projektarbets-läraren också men ingen är ju för fan dääääär! Mailen är skickade iaf, hoppas på snabbt svar!
 
Idag väntar tredje övningskörsrundan! Segare än allt annat segt tillsammans är jag nog, gick den där himla kursen 1,5 år efter att jag fyllt 16, övningskörde för första gången knappt ett halvår efter att jag fyllt 18... Och har nu övningskört 2 gånger. OH MY GOD, SLOW DOWN GIRL!
 

I look great!
 
 

SYV is My besti!

Sitter här hos SYV igen, något jag verkar göra ganska ofta faktiskt.. Ingen koll och ingen ordning på något här faktiskt, har suttit i exakt 47 minuter och väntat nu eftersom den där jävla SYV är och gör vadå? Jo, FIKAR! Tro mig jag vill också fika men istället sitter jag här.. Och suktar efter panini...

Kulbild.se


Taggad


22 augusti, sista kvällen som 2a...

Imon börjar jag 3an, sista året på gymnasiet drar igång... TAGGAD TILL TUSEN! Dock hade jag nästan velat göra om allt, har mått dåligt hälften av min spenderande tid på gymnasiet men nu när det inte finns något att göra år så får jag göra det bästa av situationen! ;)
 
Älskar nästan mitt schema, älskar mina fredagar iaf...