War horse

Om ni känner för att gråta, kolla filmen War Horse. Såg sista halvtimmen, fick knappt luft så mycket som jag grät.. Vacker historia, om en pojke och hans häst!
 
 

200-dagars

Trots sjukdom drog jag mot mig mot Oscars och 200-dagars, nu är jag hemma, och trööööött...

Fin gran på torget


Sjukling anropar

Ligger hemma med misstänkt magsjuka (hoppas det bara är illamående och huvudvärk...) och kontaktar halebop-support-chatten, mitt andra hem! Bara 11 kvar nu..
 
1 år igår ♥

Reasons to love life

 

April Kepner

Bland dom roligaste scenerna i Greys!
 
 

Och hela bilen var kär

 Saturday.
 
Har övningskört, gick faktiskt väldigt bra! Har min första körlektion på onsdag, nervös som satan men hoppas verkligen att det kommer gå bra.
Ikväll ska vi först ha födelsedagsmiddag för min pappa som fyllde år i tisdags, sen tar jag antagligen tåget till veddige där det vankas födelsedagsfest för Fannybunny!
 
 

Don't forget to smile

 

Just girly things


Dear things I love

 

På tåget

Påväg hem från Göteborg!Estetvecka

Estetveckan är i full gång, och vad är en estetvecka utan en krasslig Rebecca? Det är väl allt typiskt att jag ska bli sjuk på estetveckan.. Gick hem efter lunch idag, Jenny har släpat hem "flunsan" (nån variant på flunsan iaf...) från sin pojkvän och nu mår vi båda dåligt..
 
Imon gäller det att gå upp i tid iaf, hälla i mig en treo för sen bär det av mot Göteborg med teater-gruppen! Konstmuséeet, Universeum och till sist teatern Utopia på Backateatern. Ska bli riktigt kul och jättemysigt!
 
Jag och syster

Why I love christmas

 

Things girls love

 

What I love about winter

 

Move it

Sämsta bloggen nånsin..
 
Har inget att skriva om, har mått dåligt i veckan, kul att läsa om? Huvudvärk, trötthet och köld har sneaked up on me och hållt sig kvar fram tills idag.
 
Idag är jag ledig, ska träna sen, sen är mysfaktorn on top I think
 
Känns som om denna text vart väldigt sammahängande..

Jag vet vilken dy hon varit i

Nu väntar ännu en skoldag, engelska först där vi ska ha vocabulary-förhör, kan kanske hälften, om jag har tur..
 
Shit vilka gröna ögon jag fick på denna bilden! Kan informera er om att jag tyvärr inte har en sån fin ögonfärg egentligen, grå/blå är mer min stil, tyvärr.. Skulle dödat (typ..) för bruna ögon!
 

Nått för dom som väntar

Måndag, en ny veckan, ännu lite kortare tid kvar till jul, min födelsedag, Napa, balen, studenten, framtiden.. Oj, lite ångestframkallande där i slutet...
 
Jag stannade i skolan så jag hann med engelskan, sen började jag känna migrän komma smygande så jag gick hem. Sov från ca halv 11 till 3, lyckat! Mår fortfarande sådär...
 
Studentleg och biljett till 200-dagars är inköpta nu!

Nov. 12, 2012


Me

 

Pappas dag

Farsdag, har inte slagit in pappas present men gör det sen..
 
Ska åka till farmor och farfar om en timme, tills dess ska jag ha sett André Myhrers och de två andra svenskarna åka i alpinen, jag älskar att kolla på skidor, det och julen är höjdpunkterna på vintern! Okej, min födelsedag också ;)
 

Hos mitt hjärta

Avslutar min kväll med Dirty Dancing i väntan på mitt hjärta!


Min eventfull samedi (3 språk, eliiiit...)

Mitt liv har nått sin lägsta gräns ikväll. The botten is nådd liksom.
Medans min lillasyster är nere på nedervåningen och super skallen av sig (skämt åsido..) tillsammans med alla sina vänner så ligger jag på övervåningen och youtubar Best love-movie-quotes. Kul liv jag har. Funderar tillochmed på att skriva lite på mitt projektarbete, är det illa.
 
Aja, I had my fun last night, jag hade såååå kul!
Den fina mingelbilden blev borttagen på begäran, eftersom jag inte har en susning om hur man redigerar..

Min kväll

Jag är så himla rolig så idag sitter jag hemma framför tv:n med kycklingsallad, cola och godis!


funny eavning

indeed it was...
 
a picture

Luckiest girl

Dagen hittils har inte vart så extremt intressant. Bestämt tid för möte med min projektarbetshandledare och fått hemskickat färgprover till min balklänning, så lite proaktiv har jag ju faktiskt varit trotts allt...
 
Resten av dagen kommer att bestå av träning. Min PT, Fanny ska göra mig till den snyggaste på hela Ayia Napa, tillsammans ska vi ha dom två snyggaste rumporna nånsin! Ett bra mål tycker jag allt...
 
 

Bil-fika hem från kungsmässan


Mercedes-Benz Fashion Days in Zurich

Sitter och tittar på Mercedes-Benz fashionweek i Zurich, min pojkväns syster går där, inte det minsta bitter nej... ;)
 
Mitt livsmål..

sept novembre

Denna onsdagen har bestått av skolan och träning, ENDAST!
Har blivit bjuden på dop också :) eller bjuden och bjuden, vet inte om jag får komma men får prata med farmor så kanske hon kan ordna det ;) Det är ju faktiskt min syslings dop, lille Rio... Främst vill jag dit för att höra när prästen ropar upp vad han ska heta, jag har aldrig hört något liknande i hela mitt liv, helt seriöst...
 
från i lördags

Cirkeln ska slutas, det har jag kvar

Hoppas att jag en dag har lika fint ordförråd som Olle Ljungström
 
Vad har hänt idag? Slapp dag i skolan där jag åt ihjäl mig på lasagnen, somnade hemma, håller nu på matte, logaritmer -.- Tur att jag faktiskt verkar ha en liten talang på just det! ;) Eller..?
 
 

Resten av ditt liv

Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
 
- You gotta' love Timbuktu!
 

Den producerar hopp, kastrerar drömmar ibland

Har funnit Olle Ljungströms underbara musik! Hans text är extrem, sen sjunger Miss Li dom väldigt bra...
 
Svenskan,svenskan,svenskan.. Nej, nu väntar jag fan tills imon med denna j---a text! 600 ord, kul att mitt blir 777 ord när den inte ens är klar..
 
 
 
 

Girly

 

Tillbaka till vardagen

Höstlovet är nu slut och det är dags att återvända till vardagen! Visst, jag kommer sakna att sova ut länge på månarna och att slippa tänka på alla läxor o prov o inlämningar men det är samtidigt skönt att gå tillbaka och få lite struktur på sitt liv!

Svenskan som jag skulle gjort detta lov är inte klart men så gott som! Har en källa kvar att skriva, har bara utrymme (jag stavade utrymme ytrymme först, ett tecken på att jag inte är redo för skolan och nationellt svenska prov om 2 veckor?) för 50 ord kvar..
 
Ikväll ska jag kanske skriva lite på svenskan, göra klart mina cupcakes till franskan imon och ansiktsmaska mig lite! ;)
 
Bjuder på ett par bilder från igår, halloweenfest, från fannys facebook!

It's friday, friday, gotta get down on friday!

Mitt höstlov är snart slut, illaaaa..
 
Har nu bara svenskan klar att göra, sen är alla mina lov-måsten over! Idag står spinning på schemat, efteråt hoppas jag att jag och pappa övningskör lite och ikväll ska jag bort till mitt hjärta och titta på pardise hotel! nerds, I know...
 
Såhär har jag sett ut hela mitt lov, ganska ful, ganska sleten, men hallå! Spelar väl ingen roll...

Little reasons..

..to smile ♥