364 dagar kvar

Inte ens ett år kvar tills det är min tur att få vara sådär otroligt jävla glad, stå och skrika och bära den där dyra men betydelsefulla mössa! :) And I can't wait!

Skulle egentligen iväg på min pojkväns kompis studentfest men jag har så extremt ont i magen och ont i huvudet så tror jag får skippa det.. Imon ska jag ju fira intåget av mitt sista sommarlov dessutom! ;)


OH love! L-O-V-E"L is for life, and what is life without love?
O is for... OH WOW!
V is for this very surprising turn of event, which I'm still fin with by the way
E.. is for how extremely normal I find it , that you two are together."


Studenternas dag

Idag tar tredjeårs-eleverna i Varberg studenten, och det enda jag tillsammans med alla 94or kan tänka idag är "Bara ett jävla år kvar!"
Så det firar jag med att åka till stan med mamsen på min lediga dag (har ju inte sommarlov än så känns bättre att kalla det lediga dag ;)) Vi ska köpa tååååårta! :D


Lyckan i LA


From the wind & the rain, from the hurt and the pain

är fortfarande lite tårögd, för 30 min sen såg jag det absolut sista nya avsnittet av desperate housewives, och som jag grät! :O var inte riktigt beredd på det…

Nu har jag gjort mig iordning för att gå ner och kolla på balen :D hoppas det blir uppehåll med regnet nu, stackarna lär ju bli pissblöta av att gå ner till sociten.. Dress-watching blir det nu! ;)

Jag i fredags! :)


coolare än du

hej! :D